Στο Adrenaline Εxplosion o Armani Danielyan

Armani Danielyan: Η προετοιμασία μου ψυχολογικά γίνεται ατομικά, μόνος μου κλείνομαι στον εαυτό μου, διαλογίζομαι, χτίζω έναν αγώνα στο μυαλό μου και εκεί κάνω την ψυχολογική προετοιμασία.

Στις 27 Οκτωβρίου διεξάγεται το Adrenaline Explosion, μια νέα διοργάνωση στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων, στην οποία θα λάβει μέρος ο έμπειρος πυγμάχος Armani Danielyan. O ίδιος έχει στο ενεργητικό του πολλές καλές εμφανίσεις και δηλώνει έτοιμος να δώσει στο κόσμο ένα καλό θέαμα που αξίζει να παρακολουθήσει και να δώσει μια μάχη πολύ δυνατή.

Ακολουθεί αναλυτικά η συνέντευξη:

 

  • Ποια είναι η μεγαλύτερη πρόκλησή σου μέχρι τώρα στην καριέρα σου;

Μεγαλύτερη πρόκληση δεν είναι ότι είχα κάτι το ιδιαίτερο για να πω ουάου, εδώ ξεφεύγουμε… Κατά τα άλλα όλες οι προκλήσεις είναι διαφορετικές με τον ίδιο σκοπό, την νίκη για μένα….

  • Τι είναι ποιο δύσκολο, ο δρόμος μέχρι να φτάσεις στο ρινγκ ή όταν είσαι μέσα σε αυτό;

Το διάστημα από την πρώτη μέρα μέχρι την μέρα που θα μπεις στο ρινγκ είναι το δύσκολο κομμάτι. Υπάρχουν παράγοντες που μπορεί  να σε πάνε πίσω …όταν φτάνεις εκεί, μέσα στο ρινγκ το αν τα πράγματα θα είναι δύσκολα η εύκολα εξαρτάται από εσένα και την προετοιμασία  που είχες κάνει .. Προσωπικά για μένα μέσα στο ρινγκ είναι εύκολα, απολαμβάνω των αγώνα μου, κοιτάζω να κάνω ωραίο παιχνίδι τεχνικό  και ζηλευτό.

  • Πώς προετοιμάζεσαι ψυχολογικά πριν από κάποιο αγώνα;

Η προετοιμασία μου ψυχολογικά γίνεται ατομικά, μόνος μου κλείνομαι στον εαυτό μου, διαλογίζομαι,  χτίζω έναν αγώνα στο μυαλό μου και εκεί κάνω την ψυχολογική προετοιμασία.

  • Γιατί πιστεύεις ότι είναι δύσκολο να βρεθεί ένας άξιος αντίπαλος;

Όλοι αθλητές άξιοι είναι, δεν υποτιμάω κανέναν … Υπάρχουν πολλοί άξιοι. Tώρα, το γιατί δεν βρίσκουμε αντίπαλο δεν το γνωρίζω.

  • Είσαι ένας από τους καλύτερους πυγμάχους στην Ελλάδα και πρόσφατα έγινες πατέρας για τρίτη φορά. Πώς καταφέρνεις να είσαι τόσο αποτελεσματικός;

Ναι το τρίτο μου είναι ήδη  5 μηνών …  πρώτα από όλα έχω στήριξη από την οικογένεια μου,  με στηρίζει  η γυναίκα μου διατροφές κλπ. Για να γίνεις αποτελεσματικός πρέπει να θέλεις να γίνεις.. μεγάλες θυσίες  κάνω.  Το πως τα καταφέρνω  μόνο ο θεός κ όσοι με ζουν καθημερινά μπορούν να πουν…. ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ! ΕΠΙΒΙΩΣΗ!

  • Υπήρξε κάποια στιγμή που σε έκανε να θέλεις να εγκαταλείψεις τον αθλητισμό;

Ναι υπήρξαν στιγμές που έκατσα και σκέφτηκα ότι δεν πάει άλλο. Έκανα και πρόπερσι απόπειρα να σταματήσω. Δεν τα κατάφερα, εξαρτώμαι από τον αθλητισμό, το έχω ανάγκη, με κρατάει στα λογικά μου… το γιατί έφτασα εκεί να σκεφτώ να σταματήσω, είναι η οικογένεια μου, αφού πρέπει να δώσω πράγματα στα παιδιά μου. Πλέον,  δεν είμαι μόνος. Συνεργάζομαι  με το   Βασίλη   Κακαρίκο  για κοινές προπονήσεις και σπάρινγκ και με την Κονδυλάκης  team  με κοινό σκοπό.

  • Ποιες είναι οι προσδοκίες σου από την καινούρια διοργάνωση στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων, Adrenaline explosion, που γίνεται στη Θεσσαλονίκη στις 27/10.

Περιμένω κάτι πολύ καλό από την νέα διοργάνωση.  Είναι πολλά υποσχόμενη και  εύχομαι να πάει καλά γιατί ετοιμάζω κάτι πολύ δυνατό….