Παναγιώτης Τσοχαταρίδης: Το κίνητρο μου είναι η κορυφή

Παναγιώτης Τσοχαταρίδης: Το κίνητρο πλέον είναι η κορυφή, η δίψα μου για το να γίνω ένας από τους κορυφαίους αθλητές τού κόσμου και να παραμείνω για πολλά χρόνια σε αυτή την θέση

 

Ο πολλά υποσχόμενος και ταλαντούχος Καβαλιώτης μαχητής, θα δηλώσει βροντερό παρών στις 21/10/2018 στην διοργάνωση Adrenaline Explosion, η οποία γίνεται στη Θεσσαλονίκη.

Ο 17χρονος αθλητής, Παναγιώτης Τσοχαταρίδης είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας και αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Τάσο Χατζηιωαννίδη.

Ακολουθεί αναλυτικά η συνέντευξη:

 

  • Πώς και γιατί επέλεξες το δρόμο του αθλητισμού;

«Σε ηλικία 4,5 χρόνων οι γονείς μου επέλεξαν να με γράψουν στην σχολή kick Boxing που ήταν κοντά στο σπίτι μας , όπου βρίσκομαι μέχρι και  σήμερα. Είχα στο μυαλό μου μόνο να κάνω μια απλή προπόνηση και όχι να αγωνιστώ.

Ο δάσκαλος μου μετά από 2 χρόνια επέλεξε να με βάλει να αγωνιστώ γιατί είδε ότι είχα το κάτι παραπάνω από τα άλλα παιδιά. Και έτσι μετά πωρώθηκα και δεν έχανα καμία προπόνηση».

  • Ποιο είναι το κίνητρο που σε κάνει να συνεχίζεις ;

«Το κίνητρο πλέον είναι η κορυφή, η δίψα μου για να γίνω ένας από τους κορυφαίους αθλητές τού κόσμου και να παραμείνω για πολλά χρόνια σε αυτή την θέση, και να τιμήσω την χώρα μου, την πόλη μου, τους ανθρώπους που πίστεψαν και πιστεύουν σε εμένα,  αυτό το τελευταίο είναι και ο πιο σημαντικός στόχος μου».

  • Πόσο σκληρή είναι η προπόνησή σου και η διατροφή σου;

«Εφόσον επέλεξα να ακολουθήσω τον πιο δύσκολο δρόμο του αθλήματος, να αγωνίζομαι φυσικό είναι και αυτά που θα πρέπει να κάνω να είναι εξίσου σκληρά και επίπονα, αλλά έχω την ομάδα μου που όταν πάω λίγο να λυγίσω στην προπόνηση αλλά και στην διατροφή μου,  με στηρίζουν, και μου λένε δεν είσαι μόνος σου, είμαστε κι εμείς μαζί σου άρα η σκληρή προετοιμασία γίνεται αυτόματα περίπατος».

  • Ποια είναι τα άτομα που σε στηρίζουν στη προετοιμασία σου;

«Έχω πάντα την ομάδα κρούσης έτσι τους λέω εγώ…Τον δάσκαλο μου τον Τάσο Χατζηιωαννίδη αλλά και την μητέρα μου και personal trainer μου, την Χριστίνα Παπαδοπούλου. Επίσης πάντα δίπλα μου είναι ο s&c coach μου ο Γιάννης Κοστικιάδης από την ομάδα Recreation Fitness Team, που με είχε από τα 14 μου στην ομάδα. Τον Δημήτρη Πουρουτζόγλου, που ήταν και είναι πάντα δίπλα μου.  Αλλά και τους φίλους μου που παίζουν και αυτοί ένα σημαντικό ρόλο σε κάθε προετοιμασία μου γιατί οι ρυθμοί μου που ζω δεν είναι και ότι πιο εύκολο για μένα.

Και τώρα πλέον έχω και την στήριξη του manager μου του Deni Leonidis και της ομάδας μου, της Hurricane Team Family».

  • Αυτό τον καιρό είσαι ασταμάτητος! Πες μας μερικά λόγια για τον αγώνα που ετοιμάζεις στο εξωτερικό;

«Το ασταμάτητος προέρχεται από την προσεγμένη προετοιμασία μου, και από την επίσης προσεγμένη προσωπική ζωή μου. Όσο αφορά τους αγώνες που θα δώσω με την εθνική στην Ιταλία έχω να αντιμετωπίσω εξίσου αθλητές υψηλού επιπέδου.

Για την διοργάνωση Adrenaline Explosion στης 21 Οκτωβρίου όπου θα αγωνιστώ, θα δούμε ποιος θα είναι ο αντίπαλος μου και θα πράξουμε την ανάλογη προπόνηση και προετοιμασία με την ομάδα μου».

  • Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια;

«Να είμαι πάνω από όλα υγιής και να αγωνιστώ με την αφρόκρεμα του παγκοσμίου kick Boxing, αυτό είναι το μόνο σχέδιο που έχω στο μυαλό μου, όλα τα άλλα σχέδια, ανήκουν στο manager μου τον κύριο Deni Leonidis και στην ομάδα μου που θα με προετοιμάσουν όταν έρθει εκείνη στιγμή να είμαι έτοιμος να δώσω θέαμα στο κόσμο».

  • Τέλος, θα ήθελα να ρωτήσω, ποιες είναι οι προσδοκίες σου από την καινούρια διοργάνωση στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων, Adrenaline explosion, που γίνεται στη Θεσσαλονίκη στις 27/10.

«Η νίκη φυσικά, και το να βοηθήσω και εγώ, από την μεριά μου να διαφημίσω το άθλημα που κάνω στον κόσμο που θα έρθει να με δει…Και τα μικρά παιδιά αλλά και οι γονείς τους να μην φοβούνται να γράψουν τα παιδιά τους σε σχολές kick Boxing.

Σας ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου κάνατε».