Μαρινέλα Τσάνη: Κερδίσαμε, αυτό με ικανοποιεί, αλλά δεν με επαναπαύει.

Μαρινέλα Τσάνη: Κερδίσαμε, αυτό με ικανοποιεί, αλλά δεν με επαναπαύει.

Η Μαρινέλα Τσάνη, μας μίλησε και μετέφερε τα συναισθήματα της τόσο για την διοργάνωση και την μεγάλη βραδιά των αγώνων του Adrenaline Explosion, όσο και για την δυνατή αναμέτρησή της με μια σκληρή αντίπαλο.

 

 

1) Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από την διοργάνωση Adrenaline Εxplosion;

Έχω θετικές εντυπώσεις από την διοργάνωση του adrenaline explosion. Τόσο με τον τρόπο προβολής και προώθησης των αθλητών όσο και την  ομαλή ροή  πίσω στα παρασκήνια και μπροστά στο ρινγκ. Ο κόσμος απόλαυσε και ευχαριστήθηκε θεαματικούς αγώνες.

2) Μίλησε μας λίγο για τον αγώνα που έδωσες με την Σιαφάκα Άννα;

Απόλαυσα τον αγώνα από την αρχή μέχρι το τέλος. Ήταν μια καλή εμπειρία με μια αντάξια αντίπαλο όπου προσφέραμε θέαμα και δείξαμε την μαχητικότητα των γυναικών πάνω στα ρινγκ. Είχα την γωνία μου να με καθοδηγεί και να με πεισμώνει, μαζί καταφέραμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αποκόμισα αρκετά πράγματα από τον αγώνα που με βοηθούν στην εξέλιξή μου.

3) Ποια είναι τα συναισθήματα σου για την έκβαση του αγώνα;

Ήθελα την νίκη και την πήρα με την αξία μου! Η σκληρή δουλειά που κάνουμε με την ομάδα μου αλλά και η θέληση μου φάνηκαν πάνω στον αγώνα. Κερδίσαμε, αυτό με ικανοποιεί, αλλά δεν με επαναπαύει. Αυτό που κρατάω είναι η εμπειρία και πάλι πίσω στις προπονήσεις για να δουλέψω για τον επόμενο αγώνα. Τίποτα δεν είναι δεδομένο και μόνο η σκληρή δουλειά μπορεί να φέρει επιθυμητά αποτελέσματα. Αγαπάω αυτό που κάνω και χαίρομαι που υπάρχει θετική ανταπόκριση σε αυτό. Ευχαριστώ την διοργάνωση που στηρίζει την προσπάθεια μου και την ομάδα μου Αρμάγος που είναι πάντα δίπλα μου.