Δημήτρης Μπουρουτζούδης: «Endri… ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ»

Δημήτρης Μπουρουτζούδης: «Endri… ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ»

 

Ο αγώνας του Δημήτρη Μπουρουτζούδη στα πλαίσια της διοργάνωσης Adrenaline Explosion, είναι προσωπική υπόθεση. Καλείτε να αντιμετωπίσει έναν αντίπαλο από άλλη χώρα μέσα στην έδρα του και όπως λέει ο ίδιος αυτό είναι ένα ακόμα κίνητρο για να κυνηγήσει την νίκη μέχρι το τέλος.

Ακολουθεί αναλυτικά η συνέντευξη:

  • Προσάρμοσες την προπόνηση ανάλογα με τον αντίπαλο που θα αντιμετωπίσεις στην διοργάνωση Adrenaline Explosion;

 

Δεν γνωρίζω τίποτα για τον αντίπαλο μου. Δεν έχω βρει αγώνα του να τον μελετήσω. Πάω κάπως στα τυφλά. Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι είναι ένας δυνατός παίχτης, νεαρός σε ηλικία με αρκετές αντοχές και ότι προέρχεται από μια καλή σχολή της Αλβανίας του κύριου Dritan Lushka. Παρόλα αυτά είμαι αρκετά καλά προετοιμασμένος και πάρα πολύ ανεβασμένος. Έχω ξεπεράσει τα όρια μου στην προετοιμασία και δεν ήμουν ποτέ σε τόσο ανεβασμένο επίπεδο τα περασμένα χρόνια.

  •    Ποια είναι η τεχνική που θα ακολουθήσεις αμυντική ή επιθετική;

Σε αυτή την ερώτηση επέτρεψε μου να μην απαντήσω. Δεν θα ανοίξω τα χαρτιά μου λίγες μέρες πριν τον αγώνα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι έχω μεγάλη εμπειρία ώστε να ακολουθήσω οποιαδήποτε τεχνική και τακτική ανάλογα με την έκβαση του αγώνα.

  •     Ποιο προβλέπεις πως θα είναι το αποτέλεσμα;

Αυτό δεν μπορώ να το κρίνω από τώρα. Όλα μπορούν να γίνουν σε έναν αγώνα. Ακόμα και μεγάλες ανατροπές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλω να πάρω ένα θετικό αποτέλεσμα και θα λυσσάξω γι΄αυτό.

  •      Ποια είναι τα συναισθήματα σου για τον Συγκεκριμένο αντίπαλο;

Δεν υπάρχουν συναισθήματα. Είμαστε αντίπαλοι σε έναν αγώνα που και οι δύο θέλουμε να κερδίσουμε.

  •      Στείλε ένα μήνυμα στον αντίπαλο σου

Είναι ένας αντίπαλος που έρχεται από το εξωτερικό. Μέσα στην χώρα μου, στην πόλη μου, μπροστά στον κόσμο μου και έτοιμος για να τα δώσει όλα και να διεκδικήσει τη νίκη. Το μόνο που μπορώ να του πω είναι «Endri… ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ»