Δημήτρης Μπουρουτζούδης: Η μεγαλύτερη «μαγκιά» για μένα ήταν που έβαλε τους νέους αθλητές να είναι ψηλά στην main card

Δημήτρης Μπουρουτζούδης: Η μεγαλύτερη «μαγκιά» για μένα ήταν που έβαλε τους νέους αθλητές να είναι ψηλά στην main card

Ο Δημήτρης Μπουρουτζούδης, δηλώνει ικανοποιημένος από την διοργάνωση, πιστεύοντας πως η δυνατότητα που δόθηκε σε νέους αθλητές είναι αυτό που ξεχώρισε την βραδιά των αγώνων. Ο ίδιος, έδωσε έναν δυνατό αγώνα και εντυπωσιακό αγώνα, καταφέρνοντας να βγάλει εκτός συναγωνισμού τον αντίπαλο του από τον πρώτο αγώνα.

  • Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από την διοργάνωση Adrenaline Explosion;

Οι εντυπώσεις μου για την διοργάνωση μόνο θετικές θα μπορούσαν να είναι. Ήταν κάτι που έλειπε χρόνια από την Βόρεια Ελλάδα. Είχε όλα τα συν για να είναι μια από τις μεγάλες διοργανώσεις της πόλης. Καταρχήν έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων ενός 5αστερου ξενοδοχείου και ήταν sold out. Κατά δεύτερον είχε μια πολύ δυνατή κάρτα με πολύ καλούς αθλητές από την περιοχή. Και η μεγαλύτερη «μαγκιά» για μένα ήταν που έβαλε τους νέους αθλητές να είναι ψηλά στην main card σε σχέση με κάποια καλά ονόματα του χώρου. Αυτό δείχνει ότι θέλει να δώσει ευκαιρίες σε νεαρά παιδιά να δείξουν τι αξίζουν, να επενδύσει και να ανοίξει δρόμο σε αυτά τα παιδιά για μεγαλύτερες διοργανώσεις. Από εκεί και πέρα κάθε αγώνας ήταν συναρπαστικός και κρατούσε τον κόσμο σε αγωνία. Όλοι οι αγώνες ήταν ντέρμπι. Πιστεύω δεν μετάνιωσε κανείς που ήρθε να δει τα παιχνίδια.

  •  Ποια είναι τα συναισθήματα σου για τον αγώνα σου;

Σίγουρα υπήρχε μια αγωνία για το τι θα αντιμετωπίσω στο παιχνίδι. Όπως είχα πει και σε παλαιότερη συνέντευξη δεν ήξερα καν πως παίζει ο αντίπαλος μου παρά μόνο ότι είχα ακούσει από τρίτους στο πως παίζει. Από εκεί και πέρα η έδρα ήταν κινητήριος δύναμη μου καθώς οι μαθητές μου στο Titanes  fight club και αρκετοί φίλοι, κάναν μια καλή ατμόσφαιρα και φρόντισαν να με ανεβάσουν ψυχολογικά .

  • Ποια για τον αντίπαλο σου;

Στα του αγώνα και όσον αφορά τον αντίπαλο.  Δεν δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα.  Ήμουν αρκετά προετοιμασμένος και κατάφερα να πετύχω ένα τεχνικό knock out.  Βλέποντας ότι ο αντίπαλος είναι αρκετά ψηλότερος από μένα και μαθαίνοντας ότι είναι πολύ καλός με τα πόδια, είχα δουλέψει αρκετά με την προπονητική μου ομάδα στο Titanes  fight club την τακτική που έπρεπε να ακολουθήσω.  Να παίξω από κοντινή απόσταση δηλαδή. Ευτυχώς βγήκε στο παιχνίδι και πέτυχα την νίκη.