Άννα Σιαφάκα: Τη σέβομαι σαν αθλήτρια πάντα σέβομαι τον αντίπαλο που έχω απέναντι μου

Άννα Σιαφάκα: Τη σέβομαι σαν αθλήτρια πάντα σέβομαι τον αντίπαλο που έχω απέναντι μου

Η Άννα Σιαφάκα, γνωρίζοντας λίγα για τον τρόπο παιχνιδιού της αντιπάλου της, ζυγίζει την κατάσταση και μέσω της σκληρής προετοιμασίας που έκανε δηλώνει σίγουρη και έτοιμη να αντιμετωπίσει την αντίπαλο της στην Διοργάνωση Adrenaline Explosion.

Ακολουθεί αναλυτικά η συνέντευξη:

1) Ποια είναι τα συναισθήματα σου για την αντίπαλο σου στην διοργάνωση;

Δεν έχω συναντήσει ξανά την αντίπαλο μου σε κάποιο αγώνα. Από το λίγο που την έχω παρακολουθήσει ξέρω ότι είναι μια πολύ καλή και δυναμική αθλήτρια. Τη σέβομαι σαν αθλήτρια πάντα σέβομαι τον αντίπαλο που έχω απέναντι μου. Πιστεύω θα είναι μια δυνατή μάχη.

2) Πως προσάρμοσες την τεχνική σου και την προπόνηση σου για την συγκεκριμένη αντίπαλο;

Δεν αλλάζω κάτι στη προπόνηση μου. Δουλεύουμε πάντα με διάφορους τρόπους. Δεν είχα πολλές πληροφορίες ούτε πολλά δεδομένα για την αντίπαλο μου, συνεπώς προσπαθήσαμε να δουλέψουμε διαφορά στυλ παιχνιδιού.

3) Ποιο πιστεύεις θα είναι το αποτέλεσμα;

Θέλω να είναι νίκη και θα κάνω το καλύτερο δυνατό γι’ αυτό. Εννοείται γι’ αυτό παλεύουμε όλοι δε νομίζω πως υπάρχει κάποιος αθλητής ο οποίος να μπαίνει στο ρινγκ σκεπτόμενος να χάσει.

4) Στείλε ένα μήνυμα στην αντίπαλο σου.

Καλή επιτυχία θα της ευχηθώ. Ο κάθε αθλητής κάνει τον αγώνα του. Αν δεν υπήρχαν αντίπαλοι δε θα υπήρχε κανένας αθλητής. Μέσα από τον κάθε αντίπαλο μας ανεβαίνουμε είτε με νίκες είτε με ήττες. Εύχομαι να το απολαύσει και να δώσει το καλύτερο της εαυτό όπως και εγώ.